Φεστιβάλ στο Αιγαίο τον Ιούλιο

Δύο κινηματογραφικά φεστιβάλ ξεκινούν τις προβολές σήμερα και την προσεχή Τρίτη με ελληνικές ταινίες, μεγάλου και μικρού μήκους και θα τα απολαύσουν όσες και όσοι βρίσκονται σε δύο νησιά του Αιγαίου.

Ημέρες Κινηματογράφου Αντιπάρου

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου ως και τη Δευτέρα 24 Ιουλίου ξεκινούν τις προβολές ταινιών και τα εργαστήρια οι «Ημέρες Κινηματογράφου Αντιπάρου» (για τέταρτη συνεχή χρονιά) που, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνονται με ελεύθερη είσοδο στο θερινό Cine Oliaros. Εκτός από τις ταινίες, μικρού και μεγάλου μήκους, αλλά και ντοκιμαντέρ, που θα προβληθούν (όλες ελληνικής παραγωγής), θα γίνουν και κινηματογραφικά εργαστήρια για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής έληξε στις 10 Ιουλίου). (Πηγές: [1] [2] [3])

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου

Τη σκυτάλη παίρνει στη συνέχεια η Πάτμος, όπου από την Τρίτη 25 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουλίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου θα προβληθούν σε διάφορα μέρη ελληνικές και ξένες ταινίες, μικρού και μεγάλου μήκους, αλλά και ντοκιμαντέρ, άλλες με ελεύθερη είσοδο και άλλες με εισιτήριο.

 

🎥

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.