Προτάσεις βελτίωσης των «90 λεπτών»

Το καλοκαίρι, για τους πιο πολλούς από εμάς, είναι μια περίοδος ξεκούρασης, χαλάρωσης, ενίοτε και διακοπών! 🙂

Επειδή όμως χαλαρώνουν οι ρυθμοί, βρίσκουμε περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε με τους ανθρώπους ή τα πράγματα που αγαπάμε και προτιμάμε. Έτσι, προγραμματίζοντας τις αλλαγές και το σχήμα των πραγμάτων που θα έλθουν, απευθύνομαι σ’ εσάς και σας ζητώ να μοιραστείτε μαζί μου τι σας ενοχλεί ή τι λείπει από τα «90 λεπτά».

Δε μπορώ να εγγυηθώ ότι θα υλοποιηθούν όλες οι προτάσεις ή ότι θα γίνουν όλες οι προσθήκες που θα ζητήσετε (π.χ. η προβολή ολόκληρων ταινιών μέσα από τα «90 λεπτά» είναι προφανώς εκτός συζήτησης).  Θα γίνει προσπάθεια όμως να βελτιωθεί η εικόνα και το περιεχόμενο, με βάση τις προτάσεις σας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, τις προτάσεις σας και σας εύχομαι καλή ξεκούραση για το καλοκαίρι… βλέποντας πολλές ελληνικές ταινίες!

Απόστολος

One Reply to “Προτάσεις βελτίωσης των «90 λεπτών»”

  1. Από χθες λειτουργεί και η σελίδα http://90lepta.uservoice.com/ που επιτρέπει στους επισκέπτες, εκτός από την υποβολή νέων προτάσεων, να ψηφίζουν τις διάφορες προτάσεις των άλλων επισκεπτών. Αν σας βολεύει, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελίδα, όλες οι προτάσεις όμως, όπως και αν γίνουν, θα αξιολογηθούν κατάλληλα.

Σχολιάστε