Αρτέμης Μάτσας

Τόπος γέννησης: Πλάκα, Αθήνα
( 1930 - 07 Σεπτεμβρίου 2003)
Αδελφός του Νέστορα Μάτσα
Φωτογραφία: Αρτέμης Μάτσας

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Τα αρραβωνιάσματα (1950) [(φίλος Λαζάρου)]
  2. Καταδικασμένη κι απ’ το παιδί της (1955) [(φίλος Πέτρου)]
  3. Γραφείο συνοικεσίων (1956) [(πατέρας Αρτέμιδας)]
  4. Καλημέρα Αθήνα (1959) [Τζόρτζιο]
  5. Μπουμπουλίνα (1959) [Θανασός]
  6. Ταξείδι με τον έρωτα (1959) [Αρτέμης]
  7. Το νησί των γενναίων (1959)
  8. Never on Sunday [Ποτέ την Κυριακή] (1960) [(δικηγόρος)]
  9. Ένας άντρας με φιλότιμο / Το χαμίνι (1960) [Τριαντάφυλλος]
  10. Το αγρίμι (1960) [Φλωράκης]
  11. Το νησί της αγάπης (1960) [(συμβολαιογράφος)]
  12. Ήρθες αργά (1961) [(ενεχυροδανειστής)]
  13. Η Ελληνίδα και ο έρωτας (1962) [Μίλτος]
  14. Λαφίνα (1962) [Θανασός]
  15. Τα σκαλοπάτια της ζωής (1962) [Τζίμι]
  16. Αθώα ή ένοχη (1963) [(ένορκος)]
  17. Λίγο πριν ξημερώσει (1963) [(Ιταλός λοστρόμος)]
  18. Οι σκανδαλιάρηδες (1963)
  19. Τα παληόπαιδα (1963)
  20. Το μεροκάματο του πόνου (1963) [Χρήστος]
  21. Δύσκολοι δρόμοι (1965)
  22. Καϋμοί στη φτωχογειτονιά (1965) [Αρμάνδος]
  23. Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου... (1967)
  24. Η λυγερή (1968) [Παναγής]
  25. Ας με κρίνουν οι ένορκοι (1969)
  26. Η θυσία μιας γυναίκας (1969) [Αποστόλου]
  27. Όταν η πόλις πεθαίνη (1969)
  28. Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [(αξιωματικός-διερμηνέας)]
  29. Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971) [(Ιταλός μηχανικός)]
  30. Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972) [(αστυνόμος)]
  31. Ο Πατούχας (1972) [Τερερές]
  32. Γυναικοκρατία (1973) [(σπιούνος)]
  33. Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973) [Μελέτης]
  34. Παύλος Μελάς (1974)
  35. The navel / Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975) [Νταβίντ Αζαρία]
  36. Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980) [Αλέξανδρος Τσεκούρας]
  37. Φυλακές ανηλίκων (1982) [(διευθυντής φυλακής)]
  38. Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985) [(πατέρας Βιργινίας)]
  39. Τηλε-καννίβαλοι (1987) [Σάκης]
  40. Made in Greece (1988)
Ο Αρτέμης Μάτσας και ο Γιώργος Βελέντζας έπαιξαν μαζί σε 8 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Αρτέμης Μάτσας, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.48 (437 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Αρτέμης Μάτσας έχει μέχρι τώρα 14 θετικές γνώμες από 14 cineργούς (100 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 14 αρνητικές γνώμες 0 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.