Κώστας Βουτσάς

( 31 Δεκεμβρίου - )
Πατέρας της Θεοδώρας Βουτσά
Φωτογραφία: Κώστας Βουτσάς

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Η κυρά μας η μαμμή (1958) [Σωτήρης]
  2. Το αγόρι π’ αγαπώ (1960) [Γιάννης]
  3. Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961) [(ναύτης)]
  4. Κατήφορος (1961) [Χαράλαμπος Γκίζας - Μπίσμπιρας]
  5. Ο σκληρός άντρας (1961) [Πατάτας]
  6. Αστροναύτες (1962) [Πολύκαρπος]
  7. Μερικοί το προτιμούν κρύο... (1962) [Κλεόπας]
  8. Νόμος 4000 (1962) [Ρένος Καρανίκας]
  9. Ο Θόδωρος και το δίκανο (1962) [Μιχάλης]
  10. Εμείς τα μπατιράκια (1963) [Παυσανίας]
  11. Ένα κορίτσι για δύο (1963) [Άρης (Αριστείδης)]
  12. Ζητείται τίμιος (1963) [Παντελής]
  13. Η ψεύτρα (1963) [Φίλιππας]
  14. Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1963) [Ελευθέριος Τσαμπαρδής / Μπάμπης Ντάβος]
  15. Η χαρτοπαίχτρα (1964) [Λάκης Οικονομίδης]
  16. Κάτι να καίη (1964) [Κλέαρχος]
  17. Ό,τι θέλει ο λαός (1964) [Μιστόκλης]
  18. Οι κληρονόμοι (1964) [Σωτήρης Μιχαλούδης]
  19. Ένα έξυπνο έξυπνο... μούτρο (1965) [Μάχος (Τηλέμαχος)]
  20. Κορίτσια για φίλημα (1965) [Κώστας Καλιακούδας]
  21. Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965) [(οδηγός αυτοκινήτου)]
  22. Τέντυ μπόυ... αγάπη μου (1965) [Άρης Ματσακούλης]
  23. Το πρόσωπο της ημέρας (1965) [Γρηγόρης Μαυροφρύδης]
  24. Ο ξυπόλυτος πρίγκηψ (1966) [Κώστας Σωτηριάδης]
  25. Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966) [Κώστας Πίτουρας]
  26. Ραντεβού στον αέρα (1966) [Κώστας Παπαρήγας]
  27. Γαμπρός απ’ το Λονδίνο (1967) [Κώστας Παπαδόπουλος «Jack Taylor»]
  28. Νύχτα γάμου (1967) [Ιάκωβος Ιορδανίδης]
  29. Για ποιον χτυπά η... κουδούνα (1968) [Κώστας]
  30. Μια κυρία στα μπουζούκια (1968) [Κώστας Μασούρος]
  31. Ο ψεύτης (1968) [Κώστας]
  32. Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968) [Φανούρης Μπρόκολας / Γιώργος Καρτάλης]
  33. Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969) [Αγησίλαος Ωνάσης / Δημητρός Ωνάσης]
  34. Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) [Ανέστης Φάκας]
  35. Ο γόης (1969) [Μπάμπης Χριστογιαννακοπουλόπουλος]
  36. Το ανθρωπάκι (1969) [Ευτύχιος Κοπέογλου (του Ιγνάτιου)]
  37. Το... θύμα (1969) [Μιχάλης Κουτσοπέταλος]
  38. Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970) [Γρηγόρης Τσαβός / (υπλγος) von Ruben]
  39. Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970) [Ευλάμπιος Μαντέκας]
  40. Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971) [Γρηγόρης Καρούζος]
  41. Εθελοντής στον έρωτα (1971) [Θωμάς Ραΐζης]
  42. 7 χρόνια γάμου (1972) [Αλέκος Φωτίου]
  43. Αγάπη μου παληόγρια (1972) [Λουκάς]
  44. Ο αντιφασίστας (1972) [Νικόλα Μαντζολίνι]
  45. 20 γυναίκες κι εγώ (1973) [Κώστας Φιλίππου]
  46. Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής (1973) [Στέφανος Δρακάκης]
  47. Ο αισιόδοξος (1973) [Χρήστος Αντύπας]
  48. Τον αράπη κι’ αν τον πλένης το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973) [Αντώνης Πικραμένος]
  49. Ένα τανκς στο... κρεββάτι μου (1975) [Κώστας Παπαδήμας]
  50. Ο τρομοκράτης (1975) [Κώστας Παπακώστας]
  51. Τζακ ο καβαλλάρης (1979) [Τζακ]
  52. Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980) [Κώστας Κοντόπουλος / Κρόνιουμ 0]
  53. Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980) [Κώτσος]
  54. Ο Κώτσος έξω από το Ν.Α.Τ.Ο. (1981) [Κώστας]
  55. Ο τελευταίος... άντρας (1981) [Κοσμάς Πρίνος]
  56. Ένας κλέφτης στον παράδεισο (Αλλαγή και το λουρί της μάνας) (1982) [Μιχάλης / Δόμνα Λάμπουρα / Σταύρος Λάμπουρας / πάτερ-Δωρόθεος]
  57. Η δημοκρατία του νέφους (1983)
  58. Σερίφης ο ’Μηχανοφάγος’ (1983) [Γρηγόρης]
  59. Ο έρωτας του Οδυσσέα (1984) [Οδυσσέας]
  60. Ο ιππότης της λακούβας (1985) [Μιχάλης Ανοιχτομάτης «Μάικ Μάτης»]
  61. Τα τούβλα (1985) [Κώστας «Κώτσος» Μπίνας]
  62. Αγάπησα έναν Πόντιο (1986) [Κωστήκας Παναΐδης / (γιαγιά)]
  63. Αρέσω και κυκλοφορώ (1986) [Μπάμπης Κατρίδης]
  64. Είναι γάτα ο γιατρός... (1986) [Τάσος Χατζηκώστας]
  65. Ο μαφιόζος (1986) [Κώστας Μανούσογλου / Μπάμπης / Τζώρτζης Μανούσογλου]
  66. Οι «Πόντιοι» (1986) [Κωστίκας]
  67. 120 ντεσιμπέλ (1987) [(στο πάρκο με μυγοπαγίδα)]
  68. Πολυεθνικός γαμπρός (1987) [Οδυσσέας Ιθακήσιος]
  69. I love θρανίο (1988) [(λυκειάρχης)]
  70. Ανύπαντρος πατέρας (1988) [Κώστας]
  71. Γλυκειά μου Κούτση απ’ το Χαλκούτσι (1988) [Κώστας Μπιρμπιλίδης «Δέσπω Κάλλου»]
  72. Διακοπές του κερατά (1988) [Μανώλης]
  73. Κίμων ο νεόπλουτος (1988) [Κίμων Δαρδούφης]
  74. Ο δίγαμος (1988) [Ανδρέας Δρακόπουλος]
  75. Ο ερωτιάρης... γάτος (1988) [Χάρης]
  76. Γαμπρός με το ζόρι (1990) [Χάρης Πρίντζος]
  77. Η κόκκινη μαργαρίτα (1990) [Αλέκος]
  78. Γυναικείες συνωμοσίες (2007) [Γιώργος]
  79. Bank bang (2008) [Ερμόλαος Οικονόμου]
  80. Νήsos (2009) [Αποστόλης]
  81. Ο διαχειριστής (2009) [Ισίδωρος]
  82. Λάρισα εμπιστευτικό (2011)
  83. Νήsos 2 Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού (2011)
  84. Πόντιοι new generation - Νέων γενεάν (2011) [Κωστίκας Παναΐδης]
  85. Ρόδα τσάντα και κοπάνα [νο5] (2011) [Pit Paras]
  86. Ακάλυπτος (2013) [(σουλτάνος)]
  87. Πέμπτη & 12 (2014)

Σκηνοθεσία

  1. Ένας κλέφτης στον παράδεισο (Αλλαγή και το λουρί της μάνας) (1982)

Σενάριο

  1. Γαμπρός με το ζόρι (1990)
Οι ταινίες που συμμετείχε ο Κώστας Βουτσάς, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.40 (1860 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]
2.50 (2 βαθμολογήσεις) [Σκηνοθεσία]
2.00 (2 βαθμολογήσεις) [Σενάριο]

Ο Κώστας Βουτσάς έχει μέχρι τώρα 37 θετικές γνώμες από 40 cineργούς (93 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 37 αρνητικές γνώμες 3 πρόσωπο εβδομάδας2




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.