Χρήστος Σιμαρδάνης

Φωτογραφία: Χρήστος Σιμαρδάνης

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Ο έρωτας του Οδυσσέα (1984)
  2. Πέτρινα χρόνια (1985)
  3. Καραβάν σαράι (1986)
  4. Bios + πολιτεία (1987) [(εισαγγελέας)]
  5. Safe sex (1999) [(φροντιστής talk show)]
  6. Η φούσκα (2001) [Πέρης]
  7. Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο (2001) [Ντένι Φλωρίδης]
  8. Ο Ηλίας του 16ου (2008) [(υπαστυνόμος) Ευστάθιος Σωτηρίου]
Ο Χρήστος Σιμαρδάνης και η Νένα (Ελένη) Μεντή έπαιξαν μαζί σε 3 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Χρήστος Σιμαρδάνης, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
2.97 (162 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης έχει μέχρι τώρα 4 θετικές γνώμες από 6 cineργούς (67 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 4 αρνητικές γνώμες 2 πρόσωπο εβδομάδας0