Χρήστος Σιμαρδάνης

Φωτογραφία: Χρήστος Σιμαρδάνης

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Ο έρωτας του Οδυσσέα (1984)
  2. Πέτρινα χρόνια (1985)
  3. Καραβάν σαράι (1986)
  4. Bios + πολιτεία (1987) [(εισαγγελέας)]
  5. Το κορίτσι με τις βαλίτσες / Sugar three (1993) [(δικηγόρος)]
  6. Safe sex (1999) [(φροντιστής talk show)]
  7. Η φούσκα (2001) [Πέρης]
  8. Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο (2001) [Ντένι Φλωρίδης]
  9. Ο Ηλίας του 16ου (2008) [(υπαστυνόμος) Ευστάθιος Σωτηρίου]
Ο Χρήστος Σιμαρδάνης και η Νένα (Ελένη) Μεντή έπαιξαν μαζί σε 3 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Χρήστος Σιμαρδάνης, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.01 (164 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης έχει μέχρι τώρα 4 θετικές γνώμες από 7 cineργούς (57 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 4 αρνητικές γνώμες 3 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.