Τέτα Κωνσταντά

Φωτογραφία: Τέτα Κωνσταντά

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Τa kaμakia [Τα καμάκια] (1981)
  2. Τα τσακάλια (1981)
  3. Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
  4. Άγρια νειάτα (1982)
  5. Ρόδα τσάντα και κοπάνα (1982) [(μαθήτρια)]
  6. Τα σαΐνια (1982)
  7. Παπασούζας φαντομάς (1983)
  8. Πέστα χρυσόστομε (1983) [Τέτα]
  9. Το παίζω... και πολύ άντρας! (1983) [Τζούλι Πετρίδου]
  10. Θηλυκό θηριοτροφείο (1984)
  11. Επαγγελματίας οπαδός (1985) [Λένα Τσακανίκα]
  12. Ο ροζ γάτος (1985) [Βουτυρίτσα]
  13. Ένα τρελλό τρελλό μούτρο (1986) [Έλλη Ανδρεάδη]
  14. Ο γλύκας (1986)
  15. Πάρτυ για τρεις (1986) [Νάνσυ]
  16. Αδελφή μου.. αγάπη μου / Ο άσωτος (1987) [Κασσιανή Δεβουρά]
  17. Ευρωκόπανοι (1987) [Ράνια]
  18. Κλασσική περίπτωση βλάβης (1987)
  19. Ραδιοπειρατή αγάπη μου (1987) [Σοφία Λαουτάρη]
  20. I love θρανίο (1988)
  21. Δυο κορίτσια στο κρεβάτι μου (1988) [Μαίρη]
  22. Έπαθα την... πλάκα μου... (1988) [Φωτούλα]
  23. Ο ερωτιάρης... γάτος (1988) [Αμαλία]
  24. Γκομενάκια στο θρανίο (1989)
  25. Μια τρελή... τρελή νύχτα!!! (1989) [(σύζυγος Παντελή)]
  26. Ο τελευταίος πειρασμός του Μήτσου (1989) [Θεώνη]
  27. Υπέρ επείγον (1989)
  28. Η καρδιά του πατέρα (1990) [Μαρία Γεωργαλάκου]
  29. Ρόδα τσάντα και κοπάνα [νο5] (2011) [Σοκόλη]
Η Τέτα Κωνσταντά και ο Γιάννης Ματαράγκας έπαιξαν μαζί σε 7 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε η Τέτα Κωνσταντά, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
2.78 (194 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Η Τέτα Κωνσταντά έχει μέχρι τώρα 6 θετικές γνώμες από 7 cineργούς (86 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 6 αρνητικές γνώμες 1 πρόσωπο εβδομάδας0