Τέτα Κωνσταντά


πραγματικό όνομα: Ελισσάβετ Κωνσταντοπούλου
Φωτογραφία: Τέτα Κωνσταντά

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Τa kaμakia [Τα καμάκια] (1981)
  2. Τα τσακάλια (1981)
  3. Το μεγάλο ρουθούνι (1981) [[ως Τέτα Κωνσταντοπούλου]]
  4. Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
  5. Άγρια νειάτα (1982)
  6. Ρόδα τσάντα και κοπάνα (1982) [(μαθήτρια)]
  7. Τα σαΐνια (1982)
  8. Παπασούζας φαντομάς (1983)
  9. Πέστα χρυσόστομε (1983) [Τέτα]
  10. Το παίζω... και πολύ άντρας! (1983) [Τζούλι Πετρίδου]
  11. Θηλυκό θηριοτροφείο (1984)
  12. Επαγγελματίας οπαδός (1985) [Λένα Τσακανίκα]
  13. Ο ροζ γάτος (1985) [Βουτυρίτσα]
  14. Ένα τρελλό τρελλό μούτρο (1986) [Έλλη Ανδρεάδη]
  15. Ο γλύκας (1986)
  16. Πάρτυ για τρεις (1986) [Νάνσυ]
  17. Αδελφή μου.. αγάπη μου / Ο άσωτος (1987) [Κασσιανή Δεβουρά]
  18. Ευρωκόπανοι (1987) [Ράνια]
  19. Κλασσική περίπτωση βλάβης (1987)
  20. Μια πολιτσμάνα του σαματά η μάνα (1987) [Τιτίκα Παντελοπούλου]
  21. Ραδιοπειρατή αγάπη μου (1987) [Σοφία Λαουτάρη]
  22. I love θρανίο (1988)
  23. Δυο κορίτσια στο κρεβάτι μου (1988) [Μαίρη]
  24. Έπαθα την... πλάκα μου... (1988) [Φωτούλα]
  25. Ο ερωτιάρης... γάτος (1988) [Αμαλία]
  26. Γκομενάκια στο θρανίο (1989)
  27. Μια τρελή... τρελή νύχτα!!! (1989) [(σύζυγος Παντελή)]
  28. Ο τελευταίος πειρασμός του Μήτσου (1989) [Θεώνη]
  29. Υπέρ επείγον (1989)
  30. Η καρδιά του πατέρα (1990) [Μαρία Γεωργαλάκου]
  31. Ρόδα τσάντα και κοπάνα [νο5] (2011) [Σοκόλη]
Η Τέτα Κωνσταντά και ο Γιάννης Ματαράγκας έπαιξαν μαζί σε 8 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε η Τέτα Κωνσταντά, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
2.83 (212 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Η Τέτα Κωνσταντά έχει μέχρι τώρα 6 θετικές γνώμες από 7 cineργούς (86 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 6 αρνητικές γνώμες 1 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.