Ελένη Θεοφίλου

Φωτογραφία: Ελένη Θεοφίλου

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Ένας ντελικανής (1963) [(δημαρχοπούλα)]
  2. Αχ!.. και νάμουν άντρας (1966) [Ιωάννα Μπελαλή]
  3. Ανοιχτή επιστολή (1968)
  4. Κιέριον (1968)
  5. Η τύχη μου τρελάθηκε... (1970) [Μαρίνα Καρατασάκου]
  6. Δώστε τα χέρια (1971) [Φιλιώ Αποστόλου]
  7. Μάρα η τσιγγάνα (1971)
  8. Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) [Δέσπω]
  9. Γκαρσονιέρα για δέκα (1981)
  10. Ο σεξοκυνηγός (1981)
  11. Μια Μαρία σε τιμή ευκαιρίας (1985) [Σόνια Καραμπουμπούνα]
  12. Αντρέα ρούφα... τ’ αυγό σου (1986)
  13. Οι γκαρσόνες (1987) [Έλενα]
Η Ελένη Θεοφίλου και η Μάγδα Τσαγγάνη έπαιξαν μαζί σε 3 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε η Ελένη Θεοφίλου, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
2.85 (113 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Η Ελένη Θεοφίλου έχει μέχρι τώρα 2 θετικές γνώμες από 3 cineργούς (67 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 2 αρνητικές γνώμες 1 πρόσωπο εβδομάδας0