Μαρί Καραβία

Δεν έχουμε φωτογραφία ακόμη

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Εθελοντής στον έρωτα (1971)
  2. Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)
  3. Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
  4. Αντάρτες των πόλεων (1972)
  5. Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)
  6. Οι εραστές του ονείρου (1974)
  7. Ψυχή και σάρκα («Εσύ κι εγώ») (1974)
  8. Τζακ ο καβαλλάρης (1979)
  9. Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
  10. Νοκ-άουτ στον έρωτα / Εγώ και το πουλί μου (1982)
  11. Παντρεμένος με πεθερά / Πάτερ Γκομένιος (1982)
  12. Τα σαΐνια (1982) [Μπάρμπαρα]
  13. Πονηρό τετ α τετ (1987)
  14. Φρόσω... Φροσάρα (1988) [Ντόρα]
Η Μαρί Καραβία και ο Θανάσης Παπαδόπουλος έπαιξαν μαζί σε 5 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε η Μαρί Καραβία, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
2.77 (116 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Η Μαρί Καραβία έχει μέχρι τώρα 2 θετικές γνώμες από 2 cineργούς (100 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 2 αρνητικές γνώμες 0 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.