Μαριάννα Κουράκου

( 28 Αυγούστου - )
Φωτογραφία: Μαριάννα Κουράκου

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Αδικημένη (1964) [Αγγελική Ανδρέου]
  2. Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964) [Μαρίνα Μαρή]
  3. Αφήστε με να ζήσω (1965) [Άννα]
  4. Κάνε με πρωθυπουργό (1965) [Λίλα Σακοπούλου]
  5. Ο εξυπνάκιας (1966) [Τζούλια Πανά]
  6. 5 γυναίκες για έναν άνδρα (1967) [Αλέκα Λιακοπούλου]
  7. Η κοροϊδάρα (1967) [Μαριάννα Κουράκου]
  8. Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1967) [Έλενα Λαμπίρη]
  9. Ο αλύγιστος (1967) [Ελένη Σαμαρά]
  10. Σαπίλα και αριστοκρατία (1967) [Χριστίνα]

Τραγούδι

  1. Αδικημένη (1964)
Η Μαριάννα Κουράκου και η Δέσποινα Νικολαΐδου έπαιξαν μαζί σε 3 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε η Μαριάννα Κουράκου, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.28 (83 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]
1.71 (7 βαθμολογήσεις) [Τραγούδι]

Η Μαριάννα Κουράκου έχει μέχρι τώρα 3 θετικές γνώμες από 5 cineργούς (60 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 3 αρνητικές γνώμες 2 πρόσωπο εβδομάδας0