Ζωζώ Σαπουντζάκη

( 27 Μαΐου - )
Φωτογραφία: Ζωζώ Σαπουντζάκη

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Νύχτες στο Μιραμάρε (1960) [Τζιλ Λομπάρ]
  2. Ο άσωτος (1963) [Τζένη]
  3. Ο ξυπόλυτος πρίγκηψ (1966) [Μάρλεν Παπά]
  4. Ο ψεύτης (1968) [Τζούλια Μπέλα]
  5. Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) [Μαριάννα]
  6. Το... θύμα (1969) [Ευλαμπία «Μπέλα Μπούλα»]
  7. Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971) [Τζούλια Μάρα / Μιράντα Χατζηθωμά]
  8. Ο Πατούχας (1972) [Ζερβούδαινα]
  9. Εθνική παπάδων (1984) [Γεωργία]
  10. Πόντιοι new generation - Νέων γενεάν (2011) [(ηγουμένη)]

Τραγούδι

  1. Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται (1953)
  2. Ο λεφτάς (1958)
  3. Νύχτες στο Μιραμάρε (1960)
  4. Το... θύμα (1969)
  5. Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
  6. Εθνική παπάδων (1984)
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Κώστας Βουτσάς έπαιξαν μαζί σε 5 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.23 (137 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]
3.47 (64 βαθμολογήσεις) [Τραγούδι]

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει μέχρι τώρα 4 θετικές γνώμες από 13 cineργούς (31 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 4 αρνητικές γνώμες 9 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.