Αλίκη Γεωργούλη

( 1932 - 25 Ιουλίου 1995)
παντρεύτηκε τον Αλέκο Αλεξανδράκη (1957)
Φωτογραφία: Αλίκη Γεωργούλη

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Εύα (1953)
  2. Αγοροκόριτσο (1959) [Τζένη]
  3. Ο Ηλίας του 16ου (1959) [Τασία Μπέρμπερη (του Παντελή)]
  4. Το νησί των γενναίων (1959) [Μαρία]
  5. Έγκλημα στα παρασκήνια (1960) [Μαίρη Λαμπρινού]
  6. Είμαι αθώος (1960)
  7. Συνοικία το «όνειρο» (1961) [Στεφανία (Έφη)]
  8. Ο θίασος (1974) [(μητέρα Ηλέκτρας)]
  9. Τοπίο στην ομίχλη (1988)
Η Αλίκη Γεωργούλη και ο Αλέκος Αλεξανδράκης έπαιξαν μαζί σε 6 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε η Αλίκη Γεωργούλη, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.86 (283 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Η Αλίκη Γεωργούλη έχει μέχρι τώρα 14 θετικές γνώμες από 16 cineργούς (88 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 14 αρνητικές γνώμες 2 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.