Μιχάλης Μόσιος

Φωτογραφία: Μιχάλης Μόσιος

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Αν ήμουν πλούσιος!.. (1972)
  2. Η μεγάλη απόφαση (1977)
  3. Ένα γελαστό απόγευμα (1979)
  4. Έξοδος κινδύνου (1980)
  5. Άγριες κότες: Βαράτε με κι ας κλαίω (1981) [Ταμτάκος]
  6. Γύφτικη κομπανία (1983) [Ταμτάκος]
  7. Γύφτικη δυναστεία (1986) [Ταμτάκος]
  8. Ο τελευταίος γυφτοκράτορας (1986) [Ταμτάκος]
  9. Ο γυφτοαριστοκράτης (1987) [Πέτρος «Ταμτάκος» Κουρκουμελάς]
  10. Ο γυφτοροκάς (1987) [Ταμτάκος]
  11. Χαμός στο Αιγάλεω σίτυ (1987) [Ταμτάκος Χαραμής]
  12. Ο Ταμτάκος στο Ναυτικό (1988) [Ταμτάκος Χατζηλουλάς]
  13. Γύφτος και γοητεία (1989) [Ταμτάκος]
  14. Τα δίδυμα (1989) [Ταμτάκος / Πίκης (Παναγιώτης) Μαρκάκης]
  15. Ταμτάκο προχώρα... ξεβρώμισε τη χώρα (1989) [Ταμτάκος]

Τραγούδι

  1. Άγριες κότες: Βαράτε με κι ας κλαίω (1981)
  2. Γύφτικη δυναστεία (1986)
  3. Ο τελευταίος γυφτοκράτορας (1986)
  4. Ο γυφτοροκάς (1987)
  5. Χαμός στο Αιγάλεω σίτυ (1987)
  6. Ταμτάκο προχώρα... ξεβρώμισε τη χώρα (1989)
Ο Μιχάλης Μόσιος και ο Λευτέρης Μελέτης έπαιξαν μαζί σε 8 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Μιχάλης Μόσιος, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
2.54 (108 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]
1.50 (22 βαθμολογήσεις) [Τραγούδι]

Ο Μιχάλης Μόσιος έχει μέχρι τώρα 4 θετικές γνώμες από 11 cineργούς (36 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 4 αρνητικές γνώμες 7 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.