Αντώνης Αντωνίου

Φωτογραφία: Αντώνης Αντωνίου

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Κραυγή... (1964)
  2. Μαντώ Μαυρογένους (1971)
  3. Υπερήφανοι αετοί (1971)
  4. Το βαρύ... πεπόνι (1977) [Αριστείδης]
  5. Από που πάνε για τη χαβούζα (1978) [Διαμαντής]
  6. Δυο φεγγάρια τον Αύγουστο (1978)
  7. Ανατολική περιφέρεια (1979)
  8. Γυναίκες στα όπλα (1979) [(δάσκαλος)]
  9. Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980) [Ντίνος Παπαδημητρίου]
  10. Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980) [Νίκος Πλουμπίδης («μπάρμπας»)]
  11. Παραγγελιά! (1980) [Νίκος]
  12. Bordello [Μπορντέλο] (1985) [Ιμπραχίμ Εσάτ]
  13. Η κάθοδος των εννιά (1985) [Κωστής]
  14. Ελεύθερη κατάδυση (1994) [Γεράσιμος Μαυρίδης]
  15. Απόντες (1996) [Θανάσης]
  16. Μπίζνες στα Βαλκάνια (1996) [(αστυνόμος)]
  17. Βασιλική (1997) [(ταξίαρχος)]
  18. Ευγένιος... αγνώστων λοιπών στοιχείων (1997) [Ευγένιος Μπίκας]
  19. Lilly’s story (2002) [(τελωνειακός)]
  20. Βαρέα ανθυγιεινά (2003) [(ταβερνιάρης)]
  21. Ο Ηλίας του 16ου (2008) [Λάμπρος]
  22. Το πέταγμα του κύκνου (2010)
  23. Κοινός παρονομαστής (2014) [Πλάτωνας]
Ο Αντώνης Αντωνίου και ο Θανάσης Βέγγος έπαιξαν μαζί σε 4 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Αντώνης Αντωνίου, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.40 (271 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Αντώνης Αντωνίου έχει μέχρι τώρα 14 θετικές γνώμες από 16 cineργούς (88 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 14 αρνητικές γνώμες 2 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.