Αντώνης Αντωνίου

Φωτογραφία: Αντώνης Αντωνίου

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Κραυγή... (1964)
  2. Μαντώ Μαυρογένους (1971)
  3. Το βαρύ... πεπόνι (1977) [Αριστείδης]
  4. Από που πάνε για τη χαβούζα (1978) [Διαμαντής]
  5. Δυο φεγγάρια τον Αύγουστο (1978)
  6. Ανατολική περιφέρεια (1979)
  7. Γυναίκες στα όπλα (1979) [(δάσκαλος)]
  8. Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980) [Ντίνος Παπαδημητρίου]
  9. Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980) [Νίκος Πλουμπίδης («μπάρμπας»)]
  10. Παραγγελιά! (1980) [Νίκος]
  11. Bordello [Μπορντέλο] (1985) [Ιμπραχίμ Εσάτ]
  12. Η κάθοδος των εννιά (1985) [Κωστής]
  13. Ελεύθερη κατάδυση (1994) [Γεράσιμος Μαυρίδης]
  14. Απόντες (1996) [Θανάσης]
  15. Μπίζνες στα Βαλκάνια (1996) [(αστυνόμος)]
  16. Βασιλική (1997) [(ταξίαρχος)]
  17. Ευγένιος... αγνώστων λοιπών στοιχείων (1997) [Ευγένιος Μπίκας]
  18. Lilly’s story (2002) [(τελωνειακός)]
  19. Βαρέα ανθυγιεινά (2003) [(ταβερνιάρης)]
  20. Ο Ηλίας του 16ου (2008) [Λάμπρος]
  21. Το πέταγμα του κύκνου (2010)
Ο Αντώνης Αντωνίου και ο Θανάσης Βέγγος έπαιξαν μαζί σε 4 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Αντώνης Αντωνίου, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.32 (259 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Αντώνης Αντωνίου έχει μέχρι τώρα 13 θετικές γνώμες από 15 cineργούς (87 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 13 αρνητικές γνώμες 2 πρόσωπο εβδομάδας0