Παναγιώτης Καραβουσιάνος

Φωτογραφία: Παναγιώτης Καραβουσιάνος

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Οι απάχηδες των Αθηνών (1950)
  2. Ο Μίκης και ο Φίκης / Προπαντός ψυχραιμία (1951) [(αστυνομικός)]
  3. Το σωφεράκι (1953) [(οδηγός μικρού αυτοκινήτου)]
  4. Γκολ στον έρωτα (1954) [Θανάσης]
  5. Τζο ο τρομερός (1955) [(μπράβος Καλλίρη)]
  6. Γραφείο συνοικεσίων (1956) [(υποψήφιος γαμπρός)/(δράκος)]
  7. Δολλάρια και όνειρα (1956)
  8. Η λίμνη των στεναγμών / Η κυρα Φροσύνη και ο Αλή πασάς (1959)
  9. Κρυστάλλω (1959) [(αδελφός Διαμάντως)]
  10. Ο Ηλίας του 16ου (1959) [Πανάγος Μπέρμπερης]
  11. Never on Sunday [Ποτέ την Κυριακή] (1960) [Σπύρος]
  12. Για σένα την αγάπη μου (1960)
  13. Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960) [Στυλιανίδης]
  14. Μανταλένα (1960)
  15. Τα κίτρινα γάντια (1960)
  16. Τα ντερβισόπαιδα (1960) [(κηπουρός)]
  17. Το κλωτσοσκούφι (1960) [(φορτηγατζής)]
  18. Ζητείται ψεύτης (1961) [Πατατιάς]
  19. Δέκα μέρες στο Παρίσι (1962) [Κοσμάς]
  20. Δουλειές του ποδαριού (1962)
  21. Του Κουτρούλη ο γάμος (1962) [Μοχάμεντ Άμπετ]
  22. Ο Ιππόλυτος και το βιολί του (1963)
  23. Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963) [Βαγγέλης]
  24. Τρίτη και 13 (1963) [Βάγγος]
  25. Τύφλα νάχη ο Μάρλον Μπράντο (1963) [Τζακ]
  26. Έξω φτώχεια και καλή καρδιά (1964) [(φυλακισμένος)]
  27. Ο καταφερτζής (1964) [(οδοντίατρος)]
  28. Τα 201 καναρίνια (1964)
  29. Είναι ένας... τρελλός τρελλός Βέγγος (1965)
  30. Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965) [καπετάν-Πέτρος]
  31. Ο μετανάστης (1965) [Διόμας]
  32. Ο ουρανοκατέβατος (1965) [Μπακατσούλας]
  33. Πράκτορες 005 εναντίον Χρυσοπόδαρου (1965) [Καρανταούνης]
  34. Το βλακόμουτρο (1965)
  35. Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) [(επιβάτης ταξί)]
  36. Ο μπαμπάς μου ο τεντυμπόυς (1966) [(κρατούμενος)]
  37. Οι κυρίες της αυλής (1966) [(νέος περιπτεράς)]
  38. Φίφης ο ακτύπητος (1966) [Μανωλιός Γιαταγανάκης]
  39. Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) [Καραμπακούλας]
  40. Ο γίγας της Κυψέλης (1969)
Ο Παναγιώτης Καραβουσιάνος και ο Θανάσης Βέγγος έπαιξαν μαζί σε 14 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Παναγιώτης Καραβουσιάνος, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.60 (1002 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Παναγιώτης Καραβουσιάνος έχει μέχρι τώρα 18 θετικές γνώμες από 18 cineργούς (100 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 18 αρνητικές γνώμες 0 πρόσωπο εβδομάδας1