Νάσος Κεδράκας


επίσης και ως: Θάνος Κεδράκας
Φωτογραφία: Νάσος Κεδράκας

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Πρόσωπα λησμονημένα (1946)
  2. Ο Μίκης και ο Φίκης / Προπαντός ψυχραιμία (1951)
  3. Δολλάρια και όνειρα (1956) [Παπαδόπουλος]
  4. Έγκλημα στο Κολωνάκι (1959) [Σωτήρης]
  5. Η Νάνσυ την... ψώνισε! (1960) [Παναγιώτης]
  6. Τσάκιτζης ο προστάτης των φτωχών (1960) [Καραγκιόζης]
  7. Ο σκληρός άντρας (1961) [Θανάσης]
  8. Έγκλημα στην Ομόνοια (1962) [(εργάτης)]
  9. Προδομένη αγάπη (1962) [Λουκάς]
  10. Ψηλά τα χέρια Χίτλερ (1962) [καπετάν Γιώργης]
  11. Αγάπησα και πόνεσα (1963) [(διευθυντής φυλακών)]
  12. Για την αγάπη του παιδιού μου / Για την αγάπη μας (1963) [Θανάσης]
  13. Ζητείται τίμιος (1963) [Αναστάσης]
  14. Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963) [(ασφαλιστής)]
  15. Οι ανειδίκευτοι / Ευτυχώς χωρίς δουλειά (1963) [Γερασιμάκης]
  16. Αδικημένη (1964) [Γιάννης]
  17. Άλλος... για το εκατομμύριο! (1964) [Χαρίλαος]
  18. Ζητιάνος μιας αγάπης (1964) [Στάθης]
  19. Η χαρτοπαίχτρα (1964) [Νικολόπουλος]
  20. Ήταν όλοι τους... κορόιδα! (1964) [Αγησίλαος]
  21. Κόσμος και κοσμάκης (1964) [(παλαιοπώλης)]
  22. Ο εμίρης και ο κακομοίρης (1964) [Μπάμπης]
  23. Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964) [Σταύρος]
  24. Εξιλέωση (1965) [Μάντιλας]
  25. Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965) [Μικές]
  26. Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! (1965)
  27. Καϋμοί στη φτωχογειτονιά (1965) [(γιατρός)]
  28. Με πόνο και με δάκρυα (1965)
  29. Μια τρελλή τρελλή οικογένεια (1965) [(εργάτης)]
  30. Πράκτορες 005 εναντίον Χρυσοπόδαρου (1965)
  31. Έχω δικαίωμα να σ’ αγαπώ! (1966) [(επιστάτης)]
  32. Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης / Η Κλεοπάτρα εν δράσει (1966) [Κυριάκος]
  33. Κούνια που σε κούναγε... (1966) [Προκόπης]
  34. Ο άνθρωπος που γύρισε από τον πόνο (1966)
  35. Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966) [(πατέρας νύφης)]
  36. Ο μπαμπάς μου ο τεντυμπόυς (1966) [(κρατούμενος)]
  37. Ούτε μιλάει ούτε λαλάει (1966) [(δήμαρχος)]
  38. Pâtres du désordre [Οι βοσκοί της συμφοράς] (1967) [Παπαδήμας]
  39. Άδικη κατάρα (1967) [(ταβερνιάρης)]
  40. Βίβα Ρένα (1967)
  41. Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967) [Σωτήρης]
  42. Ένας απένταρος λεφτάς (1967) [Σωτήρης]
  43. Η παιχνιδιάρα (1967) [Αντώνης]
  44. Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967) [(δικηγόρος)]
  45. Ο αχόρταγος (1967) [Μανώλης]
  46. Ο σπαγγοραμένος (1967) [Παναγιωταρέας]
  47. Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967) [Σωτήρης]
  48. Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967) [Νάσος Κεδράκας]
  49. Τρούμπα (1967) [(πατέρας Ρίτας)]
  50. Χάιδω (1967)
  51. Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
  52. Αυτή που δεν λύγισε (1968) [Θανάσης]
  53. Για μια τρύπια... δραχμή (1968)
  54. Για ποιον χτυπά η... κουδούνα (1968) [Αναστάσης]
  55. Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [(αφεντικό κέντρου διασκέδασης)]
  56. Ξεριζωμένη γενηά (1968) [Ιορδάνης]
  57. Ο πιο καλός ο μαθητής (1968) [(αντιπρόσωπος καπνοπαραγωγών)]
  58. Ο τρελλός τάχει 400 (1968) [(αφεντικό Φώτη)]
  59. Ο ψεύτης (1968) [(γιατρός)]
  60. Οι άνδρες δεν λυγίζουν ποτέ (1968) [Ανέστης]
  61. Ποιος Θανάσης!! (1968) [Προκόπης]
  62. Τα ψίχουλα του κόσμου (1968) [(ναύτης)]
  63. Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968) [Μηνάς Κητής]
  64. Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968) [(δάσκαλος)]
  65. Αγωνία (1969) [(φίλος Καίτης)]
  66. Γαμπρός απ’ τη Γαστούνη / Γαμπρός με φούντες (1969)
  67. Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
  68. Ένας άνδρας με συνείδηση (1969) [(δεσμοφύλακας)]
  69. Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969) [(πρόεδρος)]
  70. Η σφραγίδα του Θεού (1969) [Μικές]
  71. Ησαΐα... μη χορεύεις (1969) [Παντελής]
  72. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969) [(ταβερνιάρης)]
  73. Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα (1969)
  74. Ξύπνα Βασίλη (1969) [(πράκτορας λαχείων)]
  75. Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) [Μαργαρίτογλου]
  76. Ο γίγας της Κυψέλης (1969) [(πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας)]
  77. Ο μικρός δραπέτης (1969) [(ντετέκτιβ)]
  78. Ο πρόσφυγας (1969) [Προκόπης Αρτεμάκης]
  79. Ορατότης μηδέν (1969) [(ναυτιλιακός πράκτορας)]
  80. Πανικός (1969) [Μανώλης Χατζηνάκος]
  81. Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969) [(ταχυδρόμος)]
  82. Το ανθρωπάκι (1969) [Απόστολος]
  83. Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο!!. (1969) [(μεθυσμένος)]
  84. Το κορίτσι του 17 (1969)
  85. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969) [Νάσος]
  86. Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [(σπιτονοικοκύρης)]
  87. Εν ονόματι του νόμου (1970) [(νυχτοφύλακας) Νικήτας]
  88. Ζητούνται γαμπροί με προίκα (1970)
  89. Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
  90. Η σκλάβα (1970)
  91. Ο αετός των σκλαβωμένων (1970) [Λευτέρης]
  92. Ο Αστραπόγιαννος (1970) [Γιώργος Μέλος]
  93. Ο τελευταίος αιχμάλωτος (1970) [(περιπτεράς)]
  94. Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [(χωρικός)]
  95. Σε ικετεύω αγάπη μου (1970) [Φωκάς]
  96. Ώρες αγάπης ώρες πολέμου (1970)
  97. Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971) [(ταβερνιάρης)]
  98. Κατάχρησις εξουσίας (1971) [(ταβερνιάρης)]
  99. Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971) [Θόδωρος]
  100. Ο κατεργάρης (1971) [Θρασύβουλος Τραγανόπουλος]
  101. Ο τρελλοπενηντάρης (1971) [Βάσος Σκάντζαρος]
  102. Οι αμαρτωλοί (1971) [Ζαχαράκης]
  103. Οι άνδρες ξέρουν ν’ αγαπούν (1971) [Γιώργης]
  104. Οι εγωισταί (1971) [(γιατρός)]
  105. Ο εχθρός του λαού (1972) [Ανέστης]
  106. Ο κύριος σταθμάρχης (1972) [Αντώνης]
  107. Παύλος Μελάς (1974)
  108. ...Ένα ...ένα ...τέσσερα (1977) [Θόδωρος]
Ο Νάσος Κεδράκας και ο Γιώργος Βελέντζας έπαιξαν μαζί σε 25 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Νάσος Κεδράκας, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.48 (1867 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Νάσος Κεδράκας έχει μέχρι τώρα 20 θετικές γνώμες από 20 cineργούς (100 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 20 αρνητικές γνώμες 0 πρόσωπο εβδομάδας0