Νάσος Κεδράκας

( 21 Νοεμβρίου 1915 - 25 Αυγούστου 1981)
επίσης και ως: Θάνος Κεδράκας
Φωτογραφία: Νάσος Κεδράκας

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Πρόσωπα λησμονημένα (1946)
  2. Ο Μίκης και ο Φίκης / Προπαντός ψυχραιμία (1951)
  3. Δολλάρια και όνειρα (1956) [Παπαδόπουλος]
  4. Έγκλημα στο Κολωνάκι (1959) [Σωτήρης]
  5. Η Νάνσυ την... ψώνισε! (1960) [Παναγιώτης]
  6. Τσάκιτζης ο προστάτης των φτωχών (1960) [Καραγκιόζης]
  7. Ο σκληρός άντρας (1961) [Θανάσης]
  8. Το παιδί του δρόμου (1961) [(κουλουράς)]
  9. Έγκλημα στην Ομόνοια (1962) [(εργάτης)]
  10. Προδομένη αγάπη (1962) [Λουκάς]
  11. Ψηλά τα χέρια Χίτλερ (1962) [καπετάν Γιώργης]
  12. Αγάπησα και πόνεσα (1963) [(διευθυντής φυλακών)]
  13. Για την αγάπη του παιδιού μου / Για την αγάπη μας (1963) [Θανάσης]
  14. Ζητείται τίμιος (1963) [Αναστάσης]
  15. Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963) [(ασφαλιστής)]
  16. Οι ανειδίκευτοι / Ευτυχώς χωρίς δουλειά (1963) [Γερασιμάκης]
  17. Αδικημένη (1964) [Γιάννης]
  18. Άλλος... για το εκατομμύριο! (1964) [Χαρίλαος]
  19. Ζητιάνος μιας αγάπης (1964) [Στάθης]
  20. Η χαρτοπαίχτρα (1964) [Νικολόπουλος]
  21. Ήταν όλοι τους... κορόιδα! (1964) [Αγησίλαος]
  22. Κόσμος και κοσμάκης (1964) [(παλαιοπώλης)]
  23. Ο εμίρης και ο κακομοίρης (1964) [Μπάμπης]
  24. Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964) [Σταύρος]
  25. Διψασμένη γι’ αγάπη (1965) [Τάσος]
  26. Εξιλέωση (1965) [Μάντιλας]
  27. Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965) [Μικές]
  28. Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! (1965)
  29. Καϋμοί στη φτωχογειτονιά (1965) [(γιατρός)]
  30. Με πόνο και με δάκρυα (1965)
  31. Μια τρελλή τρελλή οικογένεια (1965) [(εργάτης)]
  32. Πράκτορες 005 εναντίον Χρυσοπόδαρου (1965)
  33. Έχω δικαίωμα να σ’ αγαπώ! (1966) [(επιστάτης)]
  34. Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης / Η Κλεοπάτρα εν δράσει (1966) [Κυριάκος]
  35. Κούνια που σε κούναγε... (1966) [Προκόπης]
  36. Ο άνθρωπος που γύρισε από τον πόνο (1966)
  37. Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966) [(πατέρας νύφης)]
  38. Ο μπαμπάς μου ο τεντυμπόυς (1966) [(κρατούμενος)]
  39. Ούτε μιλάει ούτε λαλάει (1966) [(δήμαρχος)]
  40. Pâtres du désordre [Οι βοσκοί της συμφοράς] (1967) [Παπαδήμας]
  41. Άδικη κατάρα (1967) [(ταβερνιάρης)]
  42. Βίβα Ρένα (1967)
  43. Δημήτρη μου Δημήτρη μου (1967) [Σωτήρης]
  44. Ένας απένταρος λεφτάς (1967) [Σωτήρης]
  45. Η παιχνιδιάρα (1967) [Αντώνης]
  46. Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967) [(δικηγόρος)]
  47. Ο αχόρταγος (1967) [Μανώλης]
  48. Ο σπαγγοραμένος (1967) [Παναγιωταρέας]
  49. Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967) [Σωτήρης]
  50. Τα δολλάρια της Ασπασίας (1967) [Νάσος Κεδράκας]
  51. Τρούμπα (1967) [(πατέρας Ρίτας)]
  52. Χάιδω (1967)
  53. Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
  54. Αυτή που δεν λύγισε (1968) [Θανάσης]
  55. Για μια τρύπια... δραχμή (1968)
  56. Για ποιον χτυπά η... κουδούνα (1968) [Αναστάσης]
  57. Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968) [(αφεντικό κέντρου διασκέδασης)]
  58. Ξεριζωμένη γενηά (1968) [Ιορδάνης]
  59. Ο πιο καλός ο μαθητής (1968) [(αντιπρόσωπος καπνοπαραγωγών)]
  60. Ο τρελλός τάχει 400 (1968) [(αφεντικό Φώτη)]
  61. Ο ψεύτης (1968) [(γιατρός)]
  62. Οι άνδρες δεν λυγίζουν ποτέ (1968) [Ανέστης]
  63. Ποιος Θανάσης!! (1968) [Προκόπης]
  64. Τα ψίχουλα του κόσμου (1968) [(ναύτης)]
  65. Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968) [Μηνάς Κητής]
  66. Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968) [(δάσκαλος)]
  67. Αγωνία (1969) [(φίλος Καίτης)]
  68. Γαμπρός απ’ τη Γαστούνη / Γαμπρός με φούντες (1969)
  69. Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
  70. Ένας άνδρας με συνείδηση (1969) [(δεσμοφύλακας)]
  71. Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969) [(πρόεδρος)]
  72. Η σφραγίδα του Θεού (1969) [Μικές]
  73. Ησαΐα... μη χορεύεις (1969) [Παντελής]
  74. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969) [(ταβερνιάρης)]
  75. Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα (1969)
  76. Ξύπνα Βασίλη (1969) [(πράκτορας λαχείων)]
  77. Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969) [Μαργαρίτογλου]
  78. Ο γίγας της Κυψέλης (1969) [(πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας)]
  79. Ο μικρός δραπέτης (1969) [(ντετέκτιβ)]
  80. Ο πρόσφυγας (1969) [Προκόπης Αρτεμάκης]
  81. Ορατότης μηδέν (1969) [(ναυτιλιακός πράκτορας)]
  82. Πανικός (1969) [Μανώλης Χατζηνάκος]
  83. Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969) [(ταχυδρόμος)]
  84. Το ανθρωπάκι (1969) [Απόστολος]
  85. Το αφεντικό μου ήταν κορόιδο!!. (1969) [(μεθυσμένος)]
  86. Το κορίτσι του 17 (1969)
  87. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969) [Νάσος]
  88. Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970) [(σπιτονοικοκύρης)]
  89. Εν ονόματι του νόμου (1970) [(νυχτοφύλακας) Νικήτας]
  90. Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970) [(συνεργάτης Κρούγκερ)]
  91. Ζητούνται γαμπροί με προίκα (1970)
  92. Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
  93. Η σκλάβα (1970)
  94. Ο αετός των σκλαβωμένων (1970) [Λευτέρης]
  95. Ο Αστραπόγιαννος (1970) [Γιώργος Μέλος]
  96. Ο τελευταίος αιχμάλωτος (1970) [(περιπτεράς)]
  97. Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [(χωρικός)]
  98. Σε ικετεύω αγάπη μου (1970) [Φωκάς]
  99. Ώρες αγάπης ώρες πολέμου (1970)
  100. Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971) [(ταβερνιάρης)]
  101. Κατάχρησις εξουσίας (1971) [(ταβερνιάρης)]
  102. Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971) [Θόδωρος]
  103. Ο κατεργάρης (1971) [Θρασύβουλος Τραγανόπουλος]
  104. Ο τρελλοπενηντάρης (1971) [Βάσος Σκάντζαρος]
  105. Οι αμαρτωλοί (1971) [Ζαχαράκης]
  106. Οι άνδρες ξέρουν ν’ αγαπούν (1971) [Γιώργης]
  107. Οι εγωισταί (1971) [(γιατρός)]
  108. Ο εχθρός του λαού (1972) [Ανέστης]
  109. Ο κύριος σταθμάρχης (1972) [Αντώνης]
  110. Παύλος Μελάς (1974)
  111. ...Ένα ...ένα ...τέσσερα (1977) [Θόδωρος]
Ο Νάσος Κεδράκας και ο Γιώργος Βελέντζας έπαιξαν μαζί σε 26 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Νάσος Κεδράκας, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.48 (1874 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Νάσος Κεδράκας έχει μέχρι τώρα 20 θετικές γνώμες από 20 cineργούς (100 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 20 αρνητικές γνώμες 0 πρόσωπο εβδομάδας0




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.