Γιώργος Μιχαλακόπουλος

Τόπος γέννησης: Αθήνα

Σπούδασε στη σχολή Καρόλου Κουν.
Δίδαξε στο Εθνικό θέατρο και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Φωτογραφία: Γιώργος Μιχαλακόπουλος

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Ο πολύτεκνος (1964) [(σκηνοθέτης)]
  2. Οι φτωχοδιάβολοι (1964) [Χριστόφορος Τουφεξιάδης]
  3. 5 γυναίκες για έναν άνδρα (1967) [Τάκης Δεληγιώργης]
  4. Ο κόσμος τρελλάθηκε... (1967) [Διονύσης Φιορεντίνος]
  5. Ένας ιππότης για τη Βασούλα (1968) [Θεόδωρος «Ντορής» Πλάτωνος Μπερέτας]
  6. Η ωραία του κουρέα (1969) [Στέφανος]
  7. Ξύπνα Βασίλη (1969) [Τιμολέων Φανφάρας]
  8. Ένα γελαστό απόγευμα (1979)
  9. Ο γύρος του θανάτου (1983) [Μαξ Κόλμαν]
  10. Ο κλοιός (1987) [Δημακόπουλος]
  11. Το βλέμμα του Οδυσσέα (1995) [Νίκος]
  12. Ο κύριος με τα γκρι (1997) [Λεωνίδας Χρύσης]
  13. Παρά λίγο παρά πόντο παρά τρίχα (2002) [Ανδρέας]
  14. Απόστολος και μόνος (2006) [Απόστολος]

Σκηνοθεσία

  1. Απόστολος και μόνος (2006)
Οι ταινίες που συμμετείχε ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.62 (223 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]
2.67 (3 βαθμολογήσεις) [Σκηνοθεσία]

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος έχει μέχρι τώρα 45 θετικές γνώμες από 47 cineργούς (96 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 45 αρνητικές γνώμες 2 πρόσωπο εβδομάδας1




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.