Γιώργος Μιχαλακόπουλος

Τόπος γέννησης: Αθήνα

Σπούδασε στη σχολή Καρόλου Κουν.
Δίδαξε στο Εθνικό θέατρο και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Φωτογραφία: Γιώργος Μιχαλακόπουλος

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Ο πολύτεκνος (1964) [(σκηνοθέτης)]
  2. Οι φτωχοδιάβολοι (1964) [Χριστόφορος Τουφεξιάδης]
  3. Φεύγω με πίκρα στα ξένα (1964) [Μίμης]
  4. 5 γυναίκες για έναν άνδρα (1967) [Τάκης Δεληγιώργης]
  5. Ο κόσμος τρελλάθηκε... (1967) [Διονύσης Φιορεντίνος]
  6. Ένας ιππότης για τη Βασούλα (1968) [Θεόδωρος «Ντορής» Πλάτωνος Μπερέτας]
  7. Η ωραία του κουρέα (1969) [Στέφανος]
  8. Ξύπνα Βασίλη (1969) [Τιμολέων Φανφάρας]
  9. Ένα γελαστό απόγευμα (1979)
  10. Ο γύρος του θανάτου (1983) [Μαξ Κόλμαν]
  11. Ο κλοιός (1987) [Δημακόπουλος]
  12. Το βλέμμα του Οδυσσέα (1995) [Νίκος]
  13. Ο κύριος με τα γκρι (1997) [Λεωνίδας Χρύσης]
  14. Παρά λίγο παρά πόντο παρά τρίχα (2002) [Ανδρέας]
  15. Απόστολος και μόνος (2006) [Απόστολος]

Σκηνοθεσία

  1. Απόστολος και μόνος (2006)
Οι ταινίες που συμμετείχε ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.61 (242 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]
2.75 (4 βαθμολογήσεις) [Σκηνοθεσία]

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος έχει μέχρι τώρα 46 θετικές γνώμες από 48 cineργούς (96 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 46 αρνητικές γνώμες 2 πρόσωπο εβδομάδας1




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.