Πέτρος Φυσσούν


παντρεύτηκε την εγγονή του Κώστα Χατζηχρήστου Άννα
Φωτογραφία: Πέτρος Φυσσούν

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Μια λατέρνα μια ζωή (1958) [Νίκος Κανδής]
  2. Οι υπερήφανοι (1962) [Παναγής Νοταράς]
  3. Ο αδελφός Άννα (1963) [Ανδρέας]
  4. Όσα κρύβει η νύχτα (1963) [Σωτήρης Καπάγιας]
  5. Διωγμός (1964) [(ανθλγος) Οσέν (Κωνσταντίνος Ροδέλης)]
  6. Προδοσία (1964) [(υπλγός) Carl von Stein]
  7. Διχασμός (1965) [Κωνσταντής Λεβαντής]
  8. Η μοίρα του αθώου (1965) [Λευτέρης Γαρμπής]
  9. Ο ζεστός μήνας Αύγουστος (1966) [Μακρής]
  10. Οι ένοχοι (1966)
  11. Ο αλύγιστος (1967) [Νίκος]
  12. Μπροστά στην αγχόνη (1968)
  13. Η οργή του αδικημένου (1969)
  14. Οι γενναίοι του Βορρά (1970) [Βασίλης Άνθιμος]
  15. Μαντώ Μαυρογένους (1971) [Δημήτριος Υψηλάντης]
  16. Αέρα αέρα αέρα (1972) [Συμεών]
  17. Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
  18. Το πέταγμα του κύκνου (2010)
Ο Πέτρος Φυσσούν και ο Βαγγέλης Καζάν έπαιξαν μαζί σε 5 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Πέτρος Φυσσούν, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.75 (310 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]

Ο Πέτρος Φυσσούν έχει μέχρι τώρα 33 θετικές γνώμες από 34 cineργούς (97 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 33 αρνητικές γνώμες 1 πρόσωπο εβδομάδας1