Ανέστης Βλάχος

Τόπος γέννησης: Προσωτσάνη Δράμας
( 07 Φεβρουαρίου - )
Φωτογραφία: Ανέστης Βλάχος

Φιλμογραφία

Ηθοποιός

  1. Το κορίτσι με τα μαύρα (1956) [Μήτσος]
  2. Αγιούπα το κορίτσι του κάμπου / Bed of grass (1957) [Αλούπης]
  3. Για το ψωμί και τον έρωτα / Συννεφιασμένη Κυριακή (1957) [Δημήτρης]
  4. Οι παράνομοι (1958) [Αργύρης]
  5. Κρυστάλλω (1959) [Φωτάκης Μαυρομήτρος]
  6. Το ποτάμι (1960)
  7. Η κατάρα της μάνας / Η υπόσχεση (1961) [Ανέστης]
  8. Μυρτιά (1961) [Ανέστης]
  9. Στέγνωσαν τα δάκρυά μας (1961)
  10. Το σπίτι της ηδονής / Ο αλήτης του λιμανιού (1961) [Ορφέας]
  11. Η ωραία της Ρούμελης (1962) [(ληστής)]
  12. Το «τεμπελόσκυλο» (1963) [Ανέστης]
  13. Το σημάδι της Αφροδίτης / Μικρές Αφροδίτες (1963)
  14. Διωγμός (1964) [Μιχάλης]
  15. Ζητιάνος μιας αγάπης (1964)
  16. Λόλα (1964) [Ρέλιας]
  17. Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964) [Μάρκος]
  18. Απόκληροι της κοινωνίας (1965) [Μένιος]
  19. Η μοίρα του αθώου (1965) [Ζαμπέλης]
  20. Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965) [Αλέκος]
  21. Φτωχός εκατομμυριούχος (1965) [(κλητήρας)]
  22. Με τη λάμψη στα μάτια (1966) [Γιώργης Ντάκας]
  23. Ο κατατρεγμένος (1966) [Βαγγέλης]
  24. Ο φόβος (1966) [Ανέστης Κανάλης]
  25. Πόθοι στον καταραμένο βάλτο (1966) [Νικήτας]
  26. Σκλάβοι της μοίρας (1966) [Παύλος]
  27. Η κοινωνία μας αδίκησε (1967)
  28. Ένας κλέφτης... με φιλότιμο (1968) [Αλέξης]
  29. Η καρδιά ενός αλήτη (1968) [Ανέστης]
  30. Κιέριον (1968) [Έμος Βαγενάς]
  31. Ξεριζωμένη γενηά (1968) [Λουκάς]
  32. Για την τιμή και για τον έρωτα (1969) [Παναγής]
  33. Η σφραγίδα του Θεού (1969) [Παναγής]
  34. Ληστεία στην Αθήνα (1969) [Ντίνος Καμπάκης]
  35. Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα (1969)
  36. Conflict of emotions / Αδιέξοδο (1970) [Βασίλης]
  37. Αδέρφια μου αλήτες πουλιά (1971) [Καρατζάι]
  38. Κολασμένοι του σεξ / Γεύση από λευκό θάνατο (1974) [Στέλιος]
  39. Ο φαλακρός μαθητής (1979) [Καραντούφας]
  40. Έξοδος κινδύνου (1980) [«Βλογιοκομμένος»]
  41. Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980) [Ανδρέας Κούμαρης]
  42. Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980) [Απόστολος]
  43. Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980) [(εφοριακός)]
  44. Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
  45. Γκαρσονιέρα για δέκα (1981) [Γιάγκος]
  46. Ο Κώτσος έξω από το Ν.Α.Τ.Ο. (1981) [(πατέρας Κώστα)]
  47. Ο σεξοκυνηγός (1981) [(αγροφύλακας)]
  48. Πανικός στα σχολεία (1982) [Μάρκος Αυγέρης]
  49. Αυτόπτης μάρτυς (1993) [Γεράσιμος «Μαυροσίμος» Σιάτρας]
  50. Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1995) [Ηλίας]
  51. Lilly’s story (2002)
  52. Η σκόνη που πέφτει... (2004) [Χρηστίδης]
  53. Δεμένη κόκκινη κλωστή (2011) [(μπάρμπας)]

Σκηνογραφία

  1. Ένας κλέφτης... με φιλότιμο (1968)
Ο Ανέστης Βλάχος και ο Γιώργος Οικονόμου έπαιξαν μαζί σε 11 ταινίες.

Οι ταινίες που συμμετείχε ο Ανέστης Βλάχος, έχουν μέσο όρο βαθμολογίας ίσο με:
3.40 (590 βαθμολογήσεις) [Ηθοποιός]
1.67 (3 βαθμολογήσεις) [Σκηνογραφία]

Ο Ανέστης Βλάχος έχει μέχρι τώρα 28 θετικές γνώμες από 31 cineργούς (90 %)  Εσύ τι νομίζεις; Γνώμες cineργών: θετικές γνώμες 28 αρνητικές γνώμες 3 πρόσωπο εβδομάδας1




Σχόλια επισκεπτών

Για να γράψετε κάποιο σχόλιο, πατήστε πρώτα το σχετικό σύνδεσμο κάτω από το χώρο του σχολίου για την είσοδό σας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.